Strax

Чи їдять європейці клонованих тварин?

0 Visningar· 10/12/25
Ukrsocial
Ukrsocial
Prenumeranter
0

Запитання у програму “Вам слово” надійшло від Емми з Ліона: <br /><br /> Чи можемо ми знайти у наших тарілках у Європі м‘ясо клонованих тварин?<br /><br /> На запитання відповідає Камій Перрен, старший офіцер з політики харчування Європейської споживчої організації, що базується у Брюсселі:<br /><br /> “Загалом м‘ясо клонованих тварин не повинне опинитися у наших тарілках. Це – тварини з високим генетичним потенціалом, які використовуються для розведення. Виробник не надсилатиме клоновану тварину вартістю 15 000 євро на забій. Хіба що тварина вже доживає життя. Однак у країнах, де практикують клонування, у США, Канаді чи Аргентині, компанії, які займаються цим, зараз запроваджують систему, яка має на меті уникнути потрапляння клонованого м‘яса у їжу. <br /><br /> Нині клонування тварин для потреб харчування не практикується у Європейському Союзі. А імпортовані продукти, які можуть бути пов‘язані з клонуванням, потребують спеціального ліцензування на ринку. Однак поки що жодна компанія не звернулася за такою ліцензією. <br /><br /> Вод

Visa mer

 0 Kommentarer sort   Sortera efter


Strax